Product promoten op Instagram? De echte tips vind je hier

3 tips om je product te promoten op Instagram

Als je een eigen product hebt, zijn social media kanalen vandaag de dag onmisbaar in je marketingactiviteiten. Er zijn namelijk enorme aantallen mensen actief op social media platformen, zoals Instagram, Facebook en YouTube. Hiervan is Instagram eigenlijk het interessants. Met dit platform kun je namelijk het meeste doen om je producten te promoten. In dit artikel help ik je op weg om je product te promoten op Instagram aan de hand van 3 onorthodoxe tips. Je kunt dan op je concurrenten een stapje voor zijn. Ook ga ik je vertellen waarom Instagram volgers kopen je omzet flink kan laten toenemen.

De echte tip 1: De volg- en ontvolg strategie

De eerste tip om je product te promoten op Instagram is door gebruik te maken van de volg- en ontvolg strategie. Dit houdt in dat je personen uit je doelgroep gaat volgen op Instagram. Zij krijgen dan een melding binnen en de kans is dan groot dat ze op je profiel zullen klikken. Ook zal een gedeelte daadwerkelijk tot een aankoop overgaan. Door personen te volgen en hun foto’s te liken, kun je dus gemakkelijk klanten krijgen. Ga dan ook zeker eens alle volgers af van je concurrenten en andere relevante Instagram pagina’s waar je doelgroep aanwezig is! Door Nederlandse Instagram volgers kopen, kun je betrouwbaarheid opwekken voor je Instagram pagina en wordt de kans op sales vele malen groter.

De echte tip 2: Adverteren op Instagram

Een andere tip is tegen betaling adverteren op Instagram. Je kunt namelijk een doelgroep instellen die exact aansluit bij je product dat je wil promoten. Probeer bijvoorbeeld eens zwart-wit foto’s of video’s te gebruiken in je advertenties. Persoonlijk hebben wij hier goede ervaringen mee gehad. Ook werken Instagram story’s ontzettend goed. Het volledige beeld van een Instagram gebruiker wordt namelijk in beslag genomen. Alle aandacht is op jouw product gericht.

De echte tip 3: Nederlandse Instagram volgers kopen

De beste tip die ik je kan geven om zoveel mogelijk sales te genereren is door echte Nederlandse Instagram volgers kopen. Je gaat dan namelijk veel betrouwbaarheid opwekken bij potentiële klanten. Logischerwijs zullen personen eerder geneigd zijn iets te kopen als er al veel mensen zijn voorgegaan. Dit effect kun je bereiken met Instagram volgers kopen. In vergelijking met andere strategieën op Instagram om je product te promoten, is Instagram volgers kopen zeer goedkoop. Voor duizenden volgers betaal je bijna geen geld. Het kost je immers eigenlijk helemaal geen geld als het je alleen meer geld oplevert.

Dus wat doe jij? Volgers kopen of lange tijd sales mislopen, omdat niemand over je Instagram account af weet en het lang duurt een organisch bereik op te bouwen? Laat het ons weten in de reacties!