Hoe je de autoriteit van je website kunt verhogen

Als je de zichtbaarheid en autoriteit van je website wilt vergroten, zul je moeten investeren in SEO. Zoekmachine optimalisatie is een effectieve manier om je website vaker en door meer mensen gezien te krijgen. In deze blogpost gaan we in op enkele van de beste manieren om de autoriteit van je website te verhogen en hem vaker gezien te krijgen.

Bouw kwaliteitslinks

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de autoriteit van je website te verbeteren is het bouwen van kwaliteitslinks. Hoe meer hoogwaardige websites teruglinken naar de jouwe, hoe hoger je website in zoekmachines als Google komt te staan. Zorg er bij het zoeken naar websites die naar de jouwe willen linken voor dat ze een goede reputatie hebben en gerelateerd zijn aan jouw branche of niche. Dit zorgt ervoor dat je kwaliteitsverkeer krijgt van die sites. Dit proces wordt ook wel linkbuilden genoemd.

Creëer inhoud van hoge kwaliteit

De inhoud van je website is net zo belangrijk als de links als het gaat om het verhogen van je autoriteit. Zorg ervoor dat alle inhoud op je site goed geschreven, informatief en actueel is. Als je inhoud maakt die interessant en relevant is, zal dat helpen vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten en daardoor de kans vergroten dat ze langetermijnklanten of promotors van je bedrijf worden. Bovendien, als gebruikers waarde vinden in wat je hebt geschreven, kunnen ze het delen met andere mensen, waardoor het bereik nog groter wordt!

Optimaliseer voor mobiele apparaten

Tegenwoordig bezoeken meer mensen websites vanaf hun telefoon dan ooit tevoren. Dat betekent dat als je het bereik van je website wilt maximaliseren, hij geoptimaliseerd moet zijn voor mobiele apparaten. Zorg ervoor dat alle afbeeldingen en video’s de juiste afmetingen hebben voor mobiele apparaten, zodat ze snel laden en bezoekers er niet te lang over doen om ze op hun telefoon of tablet te bekijken. Zorg er bovendien voor dat alle tekst goed leesbaar is op kleinere schermen, zodat gebruikers snel kunnen doorbladeren wat ze nodig hebben zonder problemen met de leesbaarheid of de laadsnelheid van de pagina.
Wil jij ook beter ranken in de zoekmachines? Neem dan contact op met een SEO specialist om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor jouw website.

Waarom linkbuilding inzetten?

Kort gezegd is linkbuilding het proces om links van andere websites naar die van jou te krijgen. Via deze links kunnen gebruikers navigeren tussen verschillende webpagina’s. Het proces van het “crawlen” van het web wordt gemakkelijker gedaan door gebruik te maken van de links. Zowel de links tussen de afzonderlijke pagina’s waaruit je website bestaat als de links tussen de websites zelf worden door hen gecrawld. Hieronder volgen enkele redenen waarom je linkbuilding moet gebruiken en hoe je linkbuilding moet doen, evenals verschillende dingen die je niet zou moeten doen bij linkbuilding.

Linkbuilding is belangrijk

Internationale linkbuilding is een cruciale stap in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en is cruciaal voor het stimuleren van organisch verkeer van zoekmachines. Dit is van cruciaal belang, vooral in sectoren met felle concurrentie. Linkbuilding kan een zeer succesvolle tactiek zijn voor het vergroten van organisch verkeer naar een website in combinatie met sterke technische SEO fundamenten, uitstekende SEO op de pagina, uitstekende inhoud en een positieve gebruikerservaring. Je zou kunnen stellen dat linkbuilding tegenwoordig meer lijkt op succesvolle marketing, en bedrijven die dit begrijpen, hebben de neiging om op de lange termijn te slagen. Dit betekent echter niet dat er geen technisch aspect is aan het linkbuilding proces of dat alle inspanningen gericht moeten zijn op het product dat je probeert te verkopen. Ze zullen beseffen dat er veel meer aan de hand is dan dit en dat er veel meer te begrijpen valt dan voorheen.

Manieren om een ​​link op te bouwen

Er zijn veel links die om verschillende redenen worden geproduceerd. Een journalist die verslag doet van een nieuwsbericht kan bijvoorbeeld verbinding maken met je website omdat ze denken dat deze betrouwbaar en relevant is. Een andere mogelijkheid is een blogger die zo verliefd is op hun gloednieuwe telefoon dat ze de website van de maker op hun blog linken. Deze twee voorbeelden dienen als illustraties van linkbuilding. Je moet je er op dit punt van bewust zijn dat het geheim van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is om links te verkrijgen zonder erom te vragen. Het is iets waar je altijd naar moet streven en geleidelijk je vermogen om te doen in de loop van de tijd moet vergroten. Je kunt dit doen door hard te werken om van je website een website te maken waarna andere websites willen linken. Het aanbieden van een goed product- of dienst helpt je daarbij. Dit kan ook worden gedaan door uitstekende inhoud te produceren waarna op andere websites wordt verwezen.

Doe dit niet om een ​​link op te bouwen

Kwaliteit, relevantie en authenticiteit zijn altijd al belangrijk geweest sinds het verleden. Daarom moet je je website altijd op die eigenschappen verbeteren. Hoewel strategieën voor linkbuilding van lage kwaliteit en spam een ​​kans kunnen hebben om effectief te zijn, zou je website ze niet in zijn strategie moeten gebruiken. Google zal vroeg of laat ontdekken dat je dergelijke onethische strategieën toepast. De resultaten kunnen een scherpe daling van de positie van je website zijn of zelfs het verbergen van je website door Google zelf. Dit zijn voor de hand liggende redenen die iedereen zich in de eerste plaats had moeten realiseren. Nu je weet wat je niet moet doen, moet je ervoor zorgen dat je je websites alleen bouwt met goede methoden en strategieën. Op die manier kan je website in de nabije toekomst op de hoogste positie staan.

Product promoten op Instagram? De echte tips vind je hier

3 tips om je product te promoten op Instagram

Als je een eigen product hebt, zijn social media kanalen vandaag de dag onmisbaar in je marketingactiviteiten. Er zijn namelijk enorme aantallen mensen actief op social media platformen, zoals Instagram, Facebook en YouTube. Hiervan is Instagram eigenlijk het interessants. Met dit platform kun je namelijk het meeste doen om je producten te promoten. In dit artikel help ik je op weg om je product te promoten op Instagram aan de hand van 3 onorthodoxe tips. Je kunt dan op je concurrenten een stapje voor zijn. Ook ga ik je vertellen waarom Instagram volgers kopen je omzet flink kan laten toenemen.

De echte tip 1: De volg- en ontvolg strategie

De eerste tip om je product te promoten op Instagram is door gebruik te maken van de volg- en ontvolg strategie. Dit houdt in dat je personen uit je doelgroep gaat volgen op Instagram. Zij krijgen dan een melding binnen en de kans is dan groot dat ze op je profiel zullen klikken. Ook zal een gedeelte daadwerkelijk tot een aankoop overgaan. Door personen te volgen en hun foto’s te liken, kun je dus gemakkelijk klanten krijgen. Ga dan ook zeker eens alle volgers af van je concurrenten en andere relevante Instagram pagina’s waar je doelgroep aanwezig is! Door Nederlandse Instagram volgers kopen, kun je betrouwbaarheid opwekken voor je Instagram pagina en wordt de kans op sales vele malen groter.

De echte tip 2: Adverteren op Instagram

Een andere tip is tegen betaling adverteren op Instagram. Je kunt namelijk een doelgroep instellen die exact aansluit bij je product dat je wil promoten. Probeer bijvoorbeeld eens zwart-wit foto’s of video’s te gebruiken in je advertenties. Persoonlijk hebben wij hier goede ervaringen mee gehad. Ook werken Instagram story’s ontzettend goed. Het volledige beeld van een Instagram gebruiker wordt namelijk in beslag genomen. Alle aandacht is op jouw product gericht.

De echte tip 3: Nederlandse Instagram volgers kopen

De beste tip die ik je kan geven om zoveel mogelijk sales te genereren is door echte Nederlandse Instagram volgers kopen. Je gaat dan namelijk veel betrouwbaarheid opwekken bij potentiële klanten. Logischerwijs zullen personen eerder geneigd zijn iets te kopen als er al veel mensen zijn voorgegaan. Dit effect kun je bereiken met Instagram volgers kopen. In vergelijking met andere strategieën op Instagram om je product te promoten, is Instagram volgers kopen zeer goedkoop. Voor duizenden volgers betaal je bijna geen geld. Het kost je immers eigenlijk helemaal geen geld als het je alleen meer geld oplevert.

Dus wat doe jij? Volgers kopen of lange tijd sales mislopen, omdat niemand over je Instagram account af weet en het lang duurt een organisch bereik op te bouwen? Laat het ons weten in de reacties!

Waarom een back-up maken belangrijk is?

backup

Of het nu gaat om foto’s, documenten, videobestanden of vertrouwelijke informatie, uw gegevens zijn van het allergrootste belang om te beschermen.

Het verliezen van bepaalde gegevens kan uw persoonlijke identiteit in gevaar brengen, uw familiegeschiedenis wissen en zelfs uw hele bedrijf failliet laten gaan. Het maakt niet uit of u jarenlang zeer gevoelige klantgegevens opslaat of gewoon veel foto’s van uw hond; u wilt er nooit achter komen dat een groot deel, of zelfs al uw gegevens, zijn verdwenen. Dit zijn enkele redenen waarom een back-up maken van groot belang is.

Back-up software

Tegenwoordig is het maken van een back-up van uw gegevens een van de veiligste manieren om ervoor te zorgen dat u proactief omgaat met de beveiliging van uw gegevens. Op deze manier kunt u, als een digitale ramp zich voordoet, gerust zijn en weten dat uw informatie nog elders is opgeslagen. Met behulp van cyber beveiligingstechnieken en back-upsoftware kunt u het initiatief nemen om uzelf te beschermen voordat er iets ingrijpends gebeurt. Cyberaanvallen komen namelijk steeds vaker voor en daarom lijkt het bijna onmogelijk om er zeker van te zijn dat uw gegevens niet worden beschadigd of gestolen.

Het belang van een back-up

Back-upsoftware biedt bescherming voor bedrijfsgegevens door gegevens van servers, databases, desktops, laptops en andere apparaten te kopiëren in het geval van een gebruikersfout, bestanden die corrupt zijn geraakt of een fysieke ramp die kritieke gegevens ontoegankelijk maakt. Het kan ook gevoelige bedrijfsgegevens beschermen in het geval van een hardwarestoring, hacker penetratie en vele andere digitale bedreiging vormen.

Er is een breed scala aan back-up programma’s die gegevensbescherming bronnen ondersteunen, van bedrijfsservers tot pc’s. U kunt uw gegevens opslaan op een externe harde schijf, maar steeds meer mensen kiezen voor back-ups in de cloud.

Niets duurt voor eeuwig

Dit geldt vooral als het gaat om stukjes hardware zoals computers en externe harde schijven. Er zal uiteindelijk een dag komen waarop uw laptop verslijt en u het risico loopt alle gegevens te verliezen die erop staan. U kunt proberen het naar een reparatiewerkplaats te brengen of naar de winkel waar u het heeft gekocht, maar er is geen garantie dat ze verloren gegevens van het apparaat kunnen herstellen.

Daarom is het zo belangrijk om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken.

DvD ICT

Bij DvD ICT bent u op het juiste adres mb.t. het maken van back-ups. Als u vragen heeft, op zoek bent naar een experts of algehele bedrijfsoplossingen, kunt u hier terecht. Het voordeel van DvD ICT is dat u een vast contactpersoon krijgt toegewezen waardoor u te allen tijde persoonlijk te woord wordt gestaan. Ook beschikken zij over een flexibele en snelle werkwijze.

Wat is virtual reality?

De technologie staat tegenwoordig niet voor niets. Je kunt er namelijk veel fantastische mooie dingen mee doen. Het kan aan de ene kant zorgen voor veel vermaak, maar de technologie heeft ook als functie om ons leven te vergemakkelijk en ons educatie mee te geven. Een belangrijke ontwikkeling van de laatste tijden is ‘virtual reality’. In het Nederlands ook wel ‘Virtuele werkelijkheid’ genoemd. Tegenwoordig is dat zeer populair, want in een alternatief universum kun je veel leuke zaken doen. In dit artikel gaan we dieper in op de vraag waar virtual reality zoal voor wordt gebruikt.

Ter vermaak

De meeste mensen gebruiken een VR-bril ter vermaak. Het punt is namelijk dat je er spellen en dergelijke nog veel mooier mee kunt maken. Dat is bovendien al een bijzonder iets op zich. Nog niet zo lang geleden waren er nog games die qua beeldkwaliteit er niet heel bijzonder uitzagen, maar tegenwoordig is dit echter heel anders. Je hebt echt spellen met zeer kwalitatief beeld, maar met virtual reality zit je er echt in. De reguliere omgeving bestaat dan niet eens meer en dat maakt het de ultieme vorm van escapisme. De brillen worden ook steeds beter en bij veel consoles kun je deze er dan ook bijkopen, want er zijn verschillende spellen die je kunt spelen met een VR-bril.

Ter educatie

Een VR-bril wordt overigens niet alleen gebruikt ter vermaak, maar ook ter educatie. Het is namelijk ideaal om te gebruiken bij verschillende trainingen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je bepaalde activiteiten kunt trainen, waarbij het in het echte leven wat moeizamer of lastiger gaat. Daarbij kun je denken aan pilotentraining en dergelijke. Wat overigens ook wel grappig is: in veel oude films werd al een VR-bril gebruikt, maar die bestond toen nog niet in het echte leven. Dat is wel mooi aan de wetenschap, dat het soms de fantasie inhaalt! Het is overigens ook mogelijk om een VR-bril met een StickyLock aan te kopen. Dit brengt ook verscheidende voordelen met zich mee.

Al met al is de virtuele realiteit dus een zeer interessant fenomeen. Het zal ons benieuwen wat daarmee in de toekomst allemaal nog gaat gebeuren.

Waarom een website laten maken?

Heb jij nog geen website? Dan vraag je jezelf wellicht af waarom het aan te raden is om een website te laten maken. Om deze reden zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal factoren waarom het aan te raden is om een website te laten maken. Hierdoor weet je zeker dat je ook een website moet laten maken. Voordat we hierop ingaan is het altijd aan te raden om een webdesign bedrijf te kiezen bij jou in de buurt. Woon jij in de omgeving van Eindhoven? Dan is het aan te raden om te kijken naar een website laten maken Eindhoven zodat de communicatie snel en adequaat kan gebeuren. Hierbij is het tevens goed om meerdere partijen te vragen voor een offerte zodat je nooit teveel betaald voor jouw toekomstige website. Wil jij meerdere offertes in een keer ontvangen? Dan is het aan te raden om te kijken naar een offerte website online. Hierbij bieden bedrijven de optie om met een druk op de knop meerdere offertes te krijgen. Hierdoor kun jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Corona, steeds meer gaat online

Door de opkomst van Corona gaat steeds meer online gebeuren. Door diverse maatregelen en het nieuwe werken zal in de toekomst het online shoppen alleen maar toenemen. Als je geen online website hebt, ben je dus niet vindbaar en zul je merken dat je niet snel gevonden gaat worden door potentiële klanten. Met behulp van een website kun je dus nieuwe klanten vergaren op online gebied. Zoals al beschreven heeft het Coronavirus ervoor gezorgd dat er steeds meer mensen op het internet kijken naar producten en/of diensten. Om deze reden is voor jou als ondernemer een must om een goede website te hebben. Heb jij nog geen website? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een professioneel bedrijf die met spoed een website kan maken. Hierbij kun je denken aan max-itsolutions.nl. Dit bedrijf is een specialist op het ontwikkelen van websites die tot meer sales leidt.

Een visitekaartje van je bedrijf

Waar je vroeger een visitekaartje gaf om je bedrijf te promoten is het tegenwoordig gebruikelijk om je website te laten zien. Je website geeft namelijk direct inzichtelijk wat je bedrijf doet en wie in het team past. Waar je vroeger van alles voordat je zaken moest doen kunnen bedrijven en/of personen naar de over ons pagina navigeren. Hier vind je alle informatie over een bedrijf en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met een specialist zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het inrichten van een website die hierop doelt is erg complex en om deze reden is het wel goed om je website uit te laten besteden bij een specialist die je website daadwerkelijk professional kan ontwikkelen.

Waarom een marketeer inschakelen

Veel mensen vragen zich af waarom het aan te raden is om een online marketing consultant in te schakelen. Na het lezen van dit artikel heb je direct inzichtelijk waarom het aan te raden is om een specialist in te schakelen. Mocht je zelf op zoek zijn naar een specialist raden wij Varamedia.be aan. Varamedia is namelijk een allround marketing specialist die je als geen ander kan helpen. Hierbij weet je zeker dat je met een partij in zee gaat die ervaring heeft en dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken. Mocht je zelf met een partij in zee willen gaan dan is het altijd goed om te kijken of het bedrijf in kwestie een bewezen track record heeft. Als dat namelijk niet het geval is, is het aan te raden om op zoek te gaan naar een partij die je hierbij kan helpen zodat je zeker weet dat je meer verkeer zult genereren naar je website. Het inschakelen van een marketing specialist gaat namelijk gepaard met maandelijkse kosten en daarom wil je wel dat het goed gebeurd.

Specialistisch werk

Als we kijken naar marketing is dit specialistisch werk. Om deze reden is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Als je dit namelijk niet doet kan je voorstellen dat het verkeerd gaat en dat is natuurlijk zonde. Als je namelijk een Google AdWords campagne instelt en deze is niet goed zul je merken dat je enorm veel geld kwijt bent aan een campagne die niet converteert. Om deze reden is het altijd aan te raden om een specialist inschakelen zodat je zeker weet dat iemand aan de slag gaat die ervaring heeft. Je kunt het beste vergelijken met een voetballer. Een professional zal vaker scoren dan een amateur. Dit heeft in marketing hetzelfde effect en daarom is het aan te raden om voor een specialist te kiezen.

Tijd besteden aan je core business

Als je een marketing specialist inschakelt kan je zelf tijd besteden aan je eigen bedrijf. Dit is natuurlijk belangrijk want hierdoor kan jij jouw omzet vergroten terwijl een specialist aan de slag gaat voor jou voor het vergaren van leads. Deze combinatie wordt steeds vaker gekozen door bedrijven. Om  deze reden is het aan te raden om een marketing specialist in te schakelen zodat je zeker weet dat je vol aan de slag kan gaan met de core business. Ben jij benieuwd naar reeds behaalde resultaten, dan is het goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor het inschakelen van een specialist.

Betere resultaten

Als je besluit een specialist in te schakelen zul je merken dat je beter resultaten zult behalen. Dit heeft ermee te maken dat een specialist veel ervaring heeft waardoor hij reeds behaalde strategie in realiteit kan toepassen. Hierdoor kan jij de vruchten plukken van reeds behaalde fouten en dat is natuurlijk erg fijn.

Waarom het belangrijk is om je website te beveiligen

Website beveiliging

Voor iedere ondernemer is het van belang om een eigen website te hebben. Een website is tegenwoordig een erg belangrijk aspect van je bedrijf. Op dit moment is een website het visitekaartje van je bedrijf. Ben je een ondernemer maar heb je nog een eigen website? Zorg dan dat je deze zo snel mogelijk maakt. Je kunt een website laten bouwen door een webdeveloper. Daarentegen is het ook mogelijk om zelf een website te bouwen. De keuze die je hierin maakt is afhankelijk van je budget, tijd en kennis van computers. Heb je veel tijd en ben je goed met computers? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een website te bouwen. Dit kun je doen via de applicatie WordPress. Heb je daarentegen een grote organisatie en moet je website perfect zijn? Schakel dan een professionele webdeveloper in. Zo weet je zeker dat je website er professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is. Bovendien zal je website ook veiliger zijn. Helaas gebeurt het vaak dat wanneer ondernemers zelf een website bouwen, deze binnen een aantal jaar gehackt wordt. Dit is erg vervelend. Een veel voorkomende oorzaak is het niet up to date houden van je applicaties. Daarnaast kan het ook te maken hebben met je SSL certificaten. Voor meer informatie over SSL certificaten kun je eens een kijkje nemen bij de experts van transip.

Wat kan er fout gaan?

Als je website gehackt wordt kan er van alles fout gaan. Al je tijd, geld en de energie die je in de website gestoken hebt, is verloren. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er gegevens gestolen zijn. Dit kunnen de gegevens zijn van jouw organisatie. Echter kan het ook zo zijn dat de gegevens van klanten gestolen worden. Wanneer dit het geval is, zul je dit aan de klanten moeten melden. In veel gevallen zullen de klanten het vertrouwen in jouw organisatie verliezen.

Wat is Ethereum en hoe werkt het?

Ethereum, misschien heb je er wel eens van gehoord. Ethereum is net zoals Bitcoin een cryptocurrency,  je kunt dit zien als een digitaal betaalmiddel. De waarde van cryptocurrency is in de laatste jaren sterk toegenomen en dat hebben meer mensen gezien. Het aantal investeerders is gestegen en er zijn op dit moment zelfs mensen die crypto minen. Bij elke transactie komt er een klein stukje crypto vrij. Speciale computers verzamelen dit. Maar wat maakt Ethereum anders dan alle andere cryptocurrency? Vandaag lees je wat Ethereum is en hoe het werkt.

Ontstaan Ethereum

Ethereum kun je eigenlijk onderverdelen in Ether en Ethereum. Ethereum is het netwerk waaruit alle betalingen worden gedaan. Ether is de naam van de crypto zelf. De waarde van 1 Ether is op dit moment 160 euro. Zoals bij alle andere cryptocurrency is de betaling met ethereum ook tussen 2 partijen. Bij een normale betaling heb je altijd te maken met een bank. Dat is hier dus ook niet het geval. Zo kun je een grote betaling doen zonder dat je daar de bank van op de hoogte stelt. Vroeger was het ook zo dat je geen belasting hoefde te betalen over cryptocurrency. Dit is inmiddels wel het geval.

Geen limiet

Bij Bitcoin is er een limiet ingesteld. Dit gaat om 21 miljoen Bitcoins. Bij Ethereum werkt dit anders. Hier is er geen maximum opgesteld. Dit zie je ook gelijk terug in de waarde. Als er schaarste is dan ligt de prijs altijd veel hoger. De waarde zal dus nooit zo hoog worden als bijvoorbeeld de Bitcoin, maar je kunt alsnog heel veel geld verdienen.

Waar wordt Ethereum voor gebruikt?

Ethereum wordt voornamelijk gebruikt voor de ontwikkeling van apps. Veel webshops accepteren ook een betaling met Ether. Zoals bij elke crypto wordt ook Ethereum nog steeds het meest gebruikt om te investeren. Om op het juiste moment te investeren moet je goed kijken naar de koers. Klik hier voor de Ethereum koers

Tot slot

Als je nu ook wilt investeren moet je eerst Ethereum kopen. Je kunt dit doen bij een exchange. Dit is een online platform waar je crypto kunt kopen, verkopen en bewaren.  

Youtube views kopen levert succes op

Op Youtube kun je veel verschillende mensen vinden. De gebruikers zijn zowel muziekliefhebbers als artiesten, vloggers, gamers, recensenten en educators. Hierdoor is het wereldwijd een succes en kan iedereen er veel profijt van hebben. Dit houdt in dat iemand wel genoeg views moet hebben om uiteindelijk dit succes te bereiken. Hiervoor kun je Youtube views kopen via verschillende websites. Maar wat zijn de voordelen en nadelen hiervan?

Verdien jouw brood met Youtube views kopen

Youtube views kopen kan ervoor zorgen dat er daadwerkelijk verdiend kan worden aan het platform. Hoe meer publiek je hebt voor je video’s, hoe beter de advertentie-inkomsten zijn. Je bouwt er als het ware een viewerbase mee op, waardoor je ook meer volgers kunt krijgen voor jouw kanaal. Het geeft een snelle groei, wat ook voor meer interactie gaat zorgen. Veel bedrijven zullen daarom ook op jouw kanaal gaan kijken. Dit kan ervoor zorgen dat je daadwerkelijk kunt gaan verdienen aan het platform. De advertentie-inkomsten kunnen namelijk zo hoog worden, dat je hier jouw brood mee kunt gaan verdienen.

Je kunt ook mensen wegjagen

Ondanks dat je er geld aan kunt verdienen, betekent Youtube views kopen ook dat er risico’s aan verbonden zijn. Zo moet je bijvoorbeeld goed opletten waar je de views koopt, omdat er veel partijen zijn die eenmalige views aanbieden. Hierdoor krijg je niet voor iedere video meer views en zullen de volgers ook uitblijven. Hierdoor zijn andere mensen ook geneigd om jouw kanaal over te slaan. Je ziet immers een account met veel views en geen interactie, wat de geloofwaardigheid sterk naar beneden haalt.

Bekijk de verschillende partijen

Voordat je Youtube views kopen gaat, moet je dus goed kijken naar de verschillende partijen en wat ze aanbieden. Je kunt hiervoor eventueel vragen aan anderen welke websites zij gebruiken om meer views te krijgen, maar je kunt ook eerst veel onderzoek doen. Je kunt immers ook veel recensies vinden die aantonen of een partij betrouwbaar is of dat je beter uit kunt wijken naar een andere aanbieder.